Infogai : full informatiu del FAGC. (Barcelona : Front d'Alliberament Gai de Catalunya, 1980)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : ?Redactie : Apartat de correus 2830, Barcelona
Catalaans
Periodiek