Evolutie : dwars blad van Dolle Mina. (Amsterdam : Dolle Mina, 1970)
"We hebben ons genoemd naar de in 1925 gestorven pionierster van de Nederlandse vrouwenbeweging, Wilhelmina Drucker."
Nederlands
Krant
Keywords: Dolle Mina; feminisme; tweede feministische golf; Nederland