Sopoko-Info - KP-regio Antwerpen (Deurne : KP, 1996)
Selectief verspreid knipselkrantje voor belangstellenden op basis van hun interesse voor één of meerdere onderwerpen
Nederlands
Periodiek
Keywords: communistische pers