WHK Mail. - Werkgroep Homofilie Kempen (WHK) (Turnhout : Werkgroep Homofilie Kempen, 2002)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : tweemaandelijks ; vanaf (2005) : driemaandelijks
Redactie : de Merodelei 40/1, 2300 Turnhout
Nederlands
Periodiek