't GGayzetje : tweemaandelijkse nieuwsbrief van GrensGeval. (Kortrijk : Grensgeval, 1998)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : tweemaandelijksRedactie : JAC, Wandelingstraat 31, 8500 KortrijkVoortzetting van : The Borderline Gazet ; Voortgezet als : Dubbelpunt Nieuwsbrief
Nederlands
Periodiek