Jungle Book : maandelijks informatiebulletin van de Leuvense Studentenwerkgroep Homofilie ; vanaf (1973) 9 : Flikkerlicht : informatiebulletin van de Leuvense Studentenwerkgroep Homofilie. (Leuven : LSWH, 1971)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : tweemaandelijks ; vanaf (1973) : onregelmatigRedactie : PB 43, 3000 Leuven ; vanaf (1972) 4 : Maria-Theresiastraat 20, 3000 Leuven
Nederlands
Periodiek