De Schakelkrant. - Nederlandse Vereniging voor Homofielen COC (Amsterdam : COC, 1967)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : maandelijksRedactie : PB 542, AmsterdamVoortzetting van De Schakel
Nederlands
Krant