Info. - Gespreks- en Onthaalcentrum (GOC) Aalst (Aalst : GOC, 1982)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : maandelijksRedactie : Hoogstraat 64-66, 9300 Aalst[Voortgezet als : GOC Touché ?]
Nederlands
Periodiek