Amicitia : organe du COC National = orgaan van het nationaal COC. (Bruxelles Antwerpen : CCL-COC COC Vlaanderen, 1962)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : onregelmatig
Redactie : BP 1, Forest 3 ; vanaf (1965) 7 : PB 463, Antwerpen 1
Vanaf (1965) 7 uitgegeven door COC Vlaanderen ; vanaf (1967) uitgegeven door CCL-COC
(1965) 1-2 zijn uitgegeven door de afgescheurde groep BVSR, hetgeen werd voortgezet onder de naam Ontmoeting
Nederlands
Periodiek