GOCA nieuwsbrief. - Gewestelijk Opvangcentrum voor Alleenstaanden (Brugge : Gewestelijk Opvangcentrum voor Alleenstaanden, 1990)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : maandelijks ; vanaf (1992) [?] tweemaandelijksRedactie : GOCA 't Klein Verschil, Beenhouwersstraat 5, 8000 Brugge ; vanaf 01(1990) 9 : St.-Clarastraat 43, 8000 BruggeVanaf (1992) [?] uitgegeven door Homo- en Lesbiennecentrum GOCA
Nederlands
Periodiek