De Paarse Paperpot ; vanaf 03(1986) 1 : Paperpot. (Brussel : Vrouwenwoorden, 1985)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : 4 maal per jaar
Redactie : PB 14, Daillyplein, 1030 Brussel
Voortzetting van : Vrouwenwoorden
Nederlands
Periodiek