Nieuwsbrief voor joodse homo- en bisexuele vrouwen en mannen. (Amsterdam : Stichting Sjalhomo, 1989)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : maandelijks
Redactie : PB 2536, 1000 CM Amsterdam
Voortzetting van : Sjalhomo
Nederlands
Periodiek