Nieuwsbrief van de homowerkgroep van het Humanistisch Verbond. (Utrecht : Homowerkgroep van het Humanistisch Verbond, 1983)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : halfjaarlijks
Redactie : PB 114, 3500 AC Utrecht
Voortgezet als : Het Verbond
Nederlands
Periodiek