MA'DAM ; vanaf (1995) : Madam : lesbisch blad. (Amsterdam : Vrouwen van het COC Afdeling Amsterdam, 1986)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : ?
Redactie : Rozenstraat 14, 1016 NX Amsterdam
Nederlands
Periodiek