Link Skakel : newspaper of the Gay Association of South-Africa = nuusblad van die Gay Assosiasie van Suid-Afrika. (Johannesburg : GASA, 1983)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : maandelijks
Redactie : PO Box 3330, 2000 Johannesburg
Engels
Periodiek