Lepidus. (Nijmegen : Internationale beweging van katholieken voor de rechten en gelijkwaardigheid van homofielen, 1979)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : ?
Redactie : PB 1566, 6501 BN Nijmegen
Nederlands
Periodiek