Lambda : buttleti informatiu de l'institut Lambda. (Barcelona Barcelona : Lambda Casal Lambda, 1979)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : maandelijks
Redactie : Apartat de correus 9042, Barcelona
(1991) 6 verscheen met als titel Casal Lambda : la revista gai degana dels Països Catalans i de l'Estat Espanyol
Catalaans
Periodiek