Info : gezamenlijk informatiebulletin. (Amsterdam : NVSH Gewest Amsterdam, COC Afdeling Amsterdam, ZOOS, AJAH, 1969)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : maandelijks
Redactie : Overtoom 489, Amsterdam e.a. [elk van de vier uitgevers had een eigen redactieadres]
Nederlands
Periodiek