Het verbond - humanistisch homobulletin. (Utrecht : Homowerkgroep van het Humanistisch Verbond, 1985)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : wisselend
Redactie : PB 114, 3500 AC Utrecht
Voortzetting van : Nieuwsbrief van de Homowerkgroep van het Humanistisch Verbond
Nederlands
Periodiek