Over homofilie : maandelijkse verzameling krantenknipsels op het terrein van homofilie en homoseksualiteit. (Amsterdam : HaHo, 1972)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : maandelijks
Redactie : PB 9125, 1017 Amsterdam
Nederlands
Periodiek