Gay News Germany : Pressedienst für homosexuelle Thematik. (Kronberg : Johannes Werres, 1976)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : maandelijks
Redactie: Johannes Werres, Mainblick 15, 6242 Kronberg/Ts1 [Duitsland]
Duits
Periodiek