The Gasa East Cape Newsletter = Die Gasa Oos-Kaap Nuusbrief. (Port Elizabeth : Gay Association of South Africa, 1984)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : maandelijks
Redactie : PO Box 1342, Port Elizabeth 6000 [Zuid-Afrika]
Engels
Periodiek