Fritt Fram. (Oslo : Norske Forbundet Av 1948, 1974)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : driemaandelijks ; vanaf (1985) 1 : tweemaandelijks ; vanaf (1988) 1 : maandelijks
Redactie : Postboks 1305, Vika, Oslo 1
Noors
Periodiek