Body Politic : a magazine for gay liberation. (Toronto : Pink Triangle Press, 1971)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Ondertitel wijzigt na 1981 : A magazine for lesbian/gay liberation ;Formaat wijzigt na oktober 1978, nr. 47
Periodiciteit : 10x/jaar
Redactie : Box 7289, Stn A Totonto, Ontario M5W 1X9
Engels
Periodiek