Ontmoeting : publicatieblad van CLUB, vereniging voor homofielen ; vanaf (1966) 6 : publicatieblad van de Belgische Vereniging voor Sexuele rechtvaardigheid. (Antwerpen : BVSR-COC, 1966)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Voortzetting [?] van : ' Amicitia' [in n°3 staat een verantwoording over nummering en naam]; Voortgezet als 'COC-Mededelingen'
Periodiciteit : [aanvankelijk zeer onduidelijk] vanaf 02(1966-1967) : maandelijks
Redactie : Willem Linnigstraat 25, Antwerpen ; vanaf 02(1966-1967) 12 : Dambruggestraat 204, Antwerpen 1 ; vanaf 03(1968-1969) 30 Italiëlei 221, Antwerpen
Nederlands
Periodiek