De Gehoor Nieuwsbrief : maandblad van het Gehoor homo- en lesbienne groep. - Het Gehoor (Gent : Het Gehoor, 1989)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Ondertitel : vanaf (1991) 16 : 'Informatieblad van Het Gehoor Gentse homo en lesbienne groep' ; vanaf (1992) 30 : 'Infoblad van het Gehoor Gentse homo en lesbienne groep' : vanaf (2002) 87 : 'Infoblad van het Gehoor, Gentse holebi-organisatie vzw ; vanaf (2002) 91 : 'infoblad van het Gehoor, Gentse homo en lesbienne groepHet nulnummer verscheen als : nieuwsbrief van Het Gehoor
Periodiciteit : maandelijks ; vanaf (1996) 57 : tweemaandelijks
Redactie : Hoogstraat 9, 9000 Gent ; vanaf (1991) 16 : Sint Niklaasstraat 9 [7 vanaf (1991) 18)], 9000 Gent ; vanaf (2002) 91 Kammerstraat 22, 9000 Gent
Nederlands
Periodiek
Keywords: Holebibladen