Recht voor Allen : orgaan van de Sociaal-Democratische Partij in Nederland. - Domela Nieuwenhuis, Ferdinand (Amsterdam : W.C. De Graaff, 1879)
Redactie: Mucius Scaevola (pseudoniem). Kollektief werk o.l.v. F. Domela Nieuwenhuis "Zelf verklaart hij de niet-ondertekende stukken als te zijn van "de redactie". In "Recht voor Allen" van 5 juli 1886 schrijft hij: "Ongetekende stukken in ons blad zijn niet anoniem, maar van de redactie." En toen hij in 1904 zijn bloemlezing publiceerde uit "Recht voor Allen" schreef hij in het voorwoord (p.23)."Het is niet mijn werk alleen, o neen, ik koos wat mij goed leek, onverschillig wie het artikel gesteld had (...) Het is dus kollektief werk, nl. het werk van allen, die als staf medewerkten aan het blad. Alleen de geest, die er doorheen waart, is één."
Motto: Alleen wie de vrijheid van anderen liefheeft, is zelf de vrijheid waard. De arbeiders zijn de rots, waarop de kerk der toekomst moet worden opgebouwd
Periodiciteit: wekelijks. - 7 maa.1885: twee maal per week
Beheer/Administratie: Vijgendam 12, Amsterdam
6 maa.1880: Binnen-Brouwerstraat 30, Amsterdam
4 jun.1881: Hoog Westeinde 39b, 's Gravenhage
24 jan.1885: Waterbaenstraat 156, 's Gravenhaege
Keywords: socialistische pers; Nederland