Menschen : Vlaamsch orgaan van de AFSS aangesloten bij de Internationale van Socialistische Studenten. - Vlaamsch Verbond van Socialistische Studenten (VVSS); Algemeen Verbond van Socialistische Studenten (AVVS) (Antwerpen : AFSS AVSS VVSS, 1930)
Bibliotheek E. Anseele
Bibliotheek Camille Huysmans
Wijziging ondertitel: maart 1930: Vlaamsch maandblad van de AFSS aangesloten bij de Internationale van Socialistische Studentensep 1930: Vlaamsch maandblad van het AVSS, aangesloten bij de Internationale van Socialistische Studentendec 1930: orgaan der Vlaamsche Socialistische Studentenapr 1931: orgaan van het Verbond van de Vlaamsch Socialistische Studenten (VVSS)mei 1931: orgaan van het Vlaamsch Verbond van Socialistische Studenten (VVSS)03(1931-32)01: Samengevoegd met "Kentering"Orgaan van de Socialistische Studentenbonden in Nederland en VlaanderenVoortgezet als: KenteringPeriodiciteit: tien nummers per jaarEerste nr.: [1929]Laatste nr.: 11 dec 1931Hoofdredactie: J. Rens, F.J. Willems, M. Naessens (sep 1930) / Nederland : Willy Harttorff, Garmt Stuiveling, Jan F. de Jongh, Roerstraat 31, AmsterdamRedactie: A. Boens, Fr. Tielemans, Mita Boens, Hilda Jonker, Jan Schepens, Hein Van Wijk, H. Fayat, Fr. Dille, Piet de Moor, L. Barmat, A. Mussche, Rene FrisBeheer/Administratie: Nederland: Annie Middelburg, Gouwestraat 66, Den Haag (1931-32,1) / België: voorlopig beheerder: J. Rens, Waterloostraat 41, AntwerpenG. Somers, Cobdenstraat 33, Antwerpen / R. Van Massenhoven, St Jobstraat 27, Antwerpen(1931-32,1)Drukker/Drukkerij: Excelsior, Somersstraat 22, Antwerpen / Niet meer vermeld vanaf sep 1931
Nederlands
Periodiek
Keywords: studentenpers; socialistische pers