Grecian Guild Pictorial : Art - Bodybuilding - Health. (Tucson (Arizona) : Grecian Guild, 1956)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : driemaandelijks ; vanaf 1957 tweemaandelijks
Redactie : PO Box 4277 University Sation, Tucson, Arizona ; vanaf 1961 PO Box 7414
Engels
Periodiek