Amigo : the homosexual magazine. (Amigo, 1963)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Ondertitel wijzigt vanaf (1969) 67 : 'Die internationale homophile Zeitschrift'
F/02/016 Archief Roger Vertongen
Periodiciteit : 10 maal per jaar
Redactie : PO Box 1268, Copenhagen S ; vanaf (1969) 67 Postfach 949, DK 2400 Kopenhagen NV
Engels
Periodiek