Heksenvoer : blad van Liever Heks - links-lesbies kollektief. - Liever Heks (Gent : Liever Heks, 1979)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : verschijnt onregelmatig
Redactie : Liever Heks, Jutestraat 39, Mariakerke-Gent
Periodiek
Keywords: lesbische bewegingen