Homostrijd : pretentieus orgaan van de beweging voor de eenheid van revolutionair links en voor het socialisme der geneugten, massaorganisatie in opbouw. - Revolutionair Socialistisch Homokollektief (RSHK) (Gent : RSHK, 1978)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : maandelijks
Redaktie : RSHK, Frans Ackermanstraat 20a, 9000 Gent
Voortgezet als : Hoepla
Nederlands
Periodiek