Vrouwenwoorden : lesbies tijdschrift. (Brussel : Vrouwenwoorden, 1983)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : verschijnt 4 maal per jaar
Redactie : PB 14, Daillyplein, 1030 Brussel
Voortgezet als : De Paarse Paperpot
Nederlands
Periodiek