Informatieblad BSP Propagandakring 5-11-12. - BSP-afdeling Antwerpen. Propagandakring 5e,11e en 12e wijken (Antwerpen : BSP, 1973)
Deze periodiek werd uitgegeven naast het reeds bestaande blad "5, 11, 12 - Wijk en kringleven". Dit zowel om financiële redenen (ter vervanging van persoonlijke uitnodigingen aan de leden) als ter aanvullende informatie.
Periodiciteit: maandelijks
Nederlands
Periodiek
Keywords: socialistische pers; Antwerpen