G.I. : Gay International ; vanaf (1987) 35 : Gay International ; vanaf (1988) 47 : Gay Infos ; vanaf (1993) 81 : Gay Infos La Lettre. (Paris : Ed. David Girard, 1984)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : maandelijks ; vanaf (1990) 64 : tweemaandelijks ; vanaf (1991) : driemaandelijks ; vanaf (1993) 76 : maandelijks ; vanaf (1993) 81 : driemaandelijks
Redactie : 45 rue de Saussure, 75017 Paris
Nummers 76-79 opgedeeld in twee magazines: Gay (Infos) News en Gay (Infos) Charme
Frans
Periodiek