Nieuwsbrief Homoseksualiteit en Recht. - Rijksuniversiteit Leiden (RUL) (Amsterdam : Werkgroep Homoseksualiteit en Recht RUL, 1992)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : onregelmatig ; vanaf 3(1995) maa. 4 X per jaar
Redactie : COC, Werkgroep Homoseksualiteit en Recht, Rozenstraat 8, 1016 NX Amsterdam ; vanaf 2(1994) Postbus 616, 6200 MD Maastricht ; vanaf (1995) 4 Postbus 9520, 2300 RA Leiden
Periodiciteit : onregelmatig ; vanaf 3(1995) maa. 4 X per jaar
Nederlands
Periodiek