Inlichtingen en Documentatie : bulletijn uitgegeven door de Socialistische Organisatie van West-Vlaanderen. - Socialistische Organisatie van West-Vlaanderen (Meenen : BWP, 1931)
Bijdragen over weeskinderen en kindersterfte
Hoofdredactie: Robert Detaevernier, Volkshuis, MeenenDrukker/Drukkerij: A. Bosteels-De Bal, Rijselstraat, Meenen
Nederlands
Periodiek
Keywords: socialistische pers