De Houtbewerker : orgaan der Gentsche houtbewerkers : verschijnt volgens ondersteuning. - Gentsche Houtbewerkers (Gent : SM Volksdrukkerij A. De Backer, 1902)
Hoofdredactie: L. Van der Haegen, Verbindingstraat 30, Gent / idem, Froeubelstraat 5, Gent (sep.1903) / Ons Huis, Vrijdagmarkt, Gent (jan.1904)
Beheer/Administratie: L. Van der Haegen, Verbindingstraat 30, Gent / idem, Froeubelstraat 5, Gent (okt.1903) / Ons Huis, Vrijdagmarkt, Gent (jan.1904)
Drukker/Drukkerij: Samenwerkende Volksdrukkerij, Hoogpoort 29, Gent / A. De Backer, Ottergemschesteenweg 139, Gent (apr.1905) / Sam. Volksdrukkerij (dec.1907)
Motto: Een voor allen, allen voor Een. Geen plichten zonder rechten. Geen rechten zonder plichten
Periodiciteit: maandelijks
Nederlands
Periodiek
Keywords: vakverenigingen van Houtbewerkers; syndicale pers; Gent