Femeus : vrouwenkalender - D'Hondt, Isa; De Vos, Sabine (Gent : Femeus, 1987)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : tweemaandelijks ; vanaf sept. '90: maandelijks
Redactie : postbus 25, 9000 Gent
Nederlands
Periodiek
Keywords: vrouwenemancipatie