Den andere : nieuwsberichten van het Homocentrum Brussel. - Homocentrum Brussel (Brussel : HCB, 1990)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : maandelijks ; tweemaandelijks vanaf 02(1991) 1
Redactie : Kolenmarkt 81, 1000 Brussel
Voortzetting van 'Nieuwsbrief'
Nederlands
Periodiek
Keywords: homobladen