Nieuwsbrief. - Homocentrum Brussel (Brussel : HomoCentrum Brl., 1988)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : tweemaandelijks
Redactie : Rijkeklarenstraat 14-18, 1000 Brussel
Voortzetting van 'Zonder Pardon'Voortgezet als 'Den andere' (1990) april
Nederlands
Periodiek