De Coöperateur. - Société Générale Coopérative (SGC); Algemeen Coöperatief Verbond (Brussel : SGC, 1946)
Inhoudelijk: congresverslagen, biografieën, cooperatieve vrouwenbeweging, 75 jaar SM Vooruit (1956), vaste rubrieken voor vrouw en gezin, voor de jongeren, coop-magazijnen
Waarin opgenomen: 6 edities
Periodiciteit: maandelijks
Nederlands
Periodiek
Keywords: coöperatieve pers