Le Coopérateur : journal populaire belge. - Société Générale Coopérative (SGC); Union des Coopérateurs de Charleroi; Les Magasins Généraux de Philippeville (Bruxelles : SGC, 1947)
Waarin opgenomen: 5 edities
Waarin opgenomen: 5 edities
Periodiciteit : twee maal per maand. - Vanaf 1952: maandelijks
Frans
Krant
Keywords: coöperatieve pers; krant