Flikkerlicht : nieuwsbrief van de Kempense Homo en Lesbiennejongeren. (Geel : KHLJ OKZO, 1993)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Vanaf 01(1993-1994) 8 : maandblad van de lesbienne- en homojongerengroep OKZO
Periodiciteit : maandelijks
Redactie : PB 93, 2440 Geel
Voortzetting van 'KHLJ Infoblad'
Nederlands
Periodiek