Gay Times incorporating Gay News : Britain's national gay magazine = GT. (London : Bulletrose Ltd, 1985)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Vanaf (1987) 106 uitgegven bij Millivres Ltd, 283
Periodiciteit : maandelijks
Redactie : Gay Times PO Box 626, London NW1 6HN ; vanaf (1987) 106 Millivres Ltd, 283 Camden High Street, London NW 1 7BX
Voortzetting van Gay News
Engels
Periodiek