KHLJ Infoblad : Nieuwsbrief van de Kempense Homo en Lesbiennejongeren. - KHLJ (Herentals : KHLJ, 1993)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Vanaf (1993) 6 uitgegeven in Geel
Periodiciteit : maandelijks
Redactie : PB 37, 2200 Herentals ; vanaf (1993) 6 PB 93, 2440 Geel
Voortgezet als 'Flikkerlicht Nieuwsbrief van de Kempense Homo en Lesbiennejongeren'
Nederlands
Periodiek
Keywords: Holebibladen