Aids Info. (Best : De Gay Krant NVIH COC, 1985)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Vanaf (1988) 36 uitgegeven door Stichting Aids Info. - Vanaf (1993) 94 SAD-Schorerstichting
Periodiciteit : maandelijks
Redactie : PB 101, 5680 AD Best ; vanaf (1993)94 PB 3549, 5203 DM 's-Hertogenbosch
Voortgezet als 'Lust for Life'
Nederlands
Periodiek