Knipselkrant over discriminatie op grond van homoseksualiteit. (Amsterdam : Centrum Anti-dicriminatie Homoseksualiteit, 1990)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Vanaf maart '92 uitgegeven door NVIH-COC
Periodiciteit : maandelijks ; vanaf (1996) 4 : 4 x per jaar
Redactie : CAdH, Postbus 3534, 1001 AH Amsterdam ; vanaf (1992) 4 : NVIH-COC, Rozenstraat 8, 1016 NX Amsterdam ; vanaf (1994) 5 : Nieuwezijdse Voorburgwal 68-70, 1012 SE Amsterdam
Nederlands
Periodiek