Duiding+ : tweemaandelijks blad voor homofielen. (Antwerpen : Centrum Sjaloom vzw, 1975)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : tweemaandelijks
Redactie : Centrum Sjaloom, Ommeganckstraat 63, 2000 Antwerpen ; vanaf april '76 Ommeganckstraat 16, 2000 Antwerpen
Samen ingebonden met het tijdschrift Sjaloom
Nederlands
Periodiek