Him : das Magazin mit dem Mann ; vanaf (1976) 10 : Him Applaus. (Hamburg : ST Pauli Verlag Helmut Rosenberg, 1971)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : maandelijks ; vanaf (1980) 3/4 tweemaandelijks
Redactie : 2 Hamburg 4, Postfach 102 ; vanaf (1980) 7/8 Lambda Verlag 2000 Hamburg, Postfach 213
Duits
Periodiek